Werken bij

Werk jij graag in een dynamische omgeving waar je met je collega’s in een prettige sfeer en op een duurzame wijze toffe projecten realiseert? Wij zoeken voor De Jong Rutten enkele gedreven collega’s.  Je werkt aan renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw in heel Nederland. De Jong Rutten is onderdeel van de Hanssen Group, die zich sinds het ontstaan in 1979 vanuit het familiebedrijf heeft ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties.

Vacatures

Wil jij werken bij een technisch familiebedrijf dat gewoon bijzonder maakt? Bekijk dan hier onze actuele vacatures en solliciteer vandaag nog.

 

Werkvoorbereider/tekenaar te Panningen

Werkvoorbereider/tekenaar te Panningen

Meewerken aan projecten welke op een duurzame wijze geproduceerd worden?  Leid jij onze projecten in goede banen? Lees dan snel verder. Wat ga je doen? Als werkvoorbereider/tekenaar ben jij verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en het tijdig bestellen van alle...

Lees meer
Projectleider te Panningen

Projectleider te Panningen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectleider. Je werkt een groot gedeelte vanuit kantoor in Panningen maar bent ook aanwezig op locatie. Ben jij de projectleider die ons team komt versterken? Wat ga je doen? In deze veelzijdige functie ben jij...

Lees meer

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd om bij De Jong Rutten te werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen! Stuur je open sollicitaties aan vacature@hanssengroup.nl of per post, Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Maak kennis met onze collega’s!

We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Neem alvast een kijkje achter de schermen en maak kennis met onze collega’s!

Ook binnen de andere bedrijven in de Hanssen Group liggen carrière-kansen voor jou! Kijk hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de Hanssen Group.

Een indruk van de projecten

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s?

We gaan regelmatig met onze medewerkers in gesprek over hun werk bij De Jong Rutten. Lees hier over de ervaringen van onze medewerkers.

In gesprek met Lorenzo en Richard over monteren

In gesprek met Lorenzo en Richard over monteren

We brengen een bezoek aan monteurs Lorenzo en Richard. Zij zijn aan het werk in Tegelen. Hier verzorgen ze  de montage van de kunststof kozijnen voor 23 zorgappartementen in opdracht van Loca Bouw. Ze vertellen over hun werk in het algemeen en hier op deze bouw.Het...

Lees meer
In gesprek met projectleider uitvoering Niek

In gesprek met projectleider uitvoering Niek

Niek Aendekerk (projectleider) is naar eigen zeggen “Projectleider uitvoering”. En daar is geen speld tussen te krijgen, want hij begeleidt tenslotte de uitvoering van álle projecten bij De Jong Rutten. Hij vertelt enthousiast over zijn dagelijkse werk.

Lees meer