89 Woningen

Hastelweg

Eindhoven

BAM Wonen koos voor de nieuwbouw van haar project ‘Hastelweg’ in Eindhoven voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Aan de Sportlaan en Hastelweg werkt woningbouwcorporatie Trudo samen met BAM Wonen aan een sloop-nieuwbouwproject in twee fases. In fase 1 worden in totaal 32 woningen gerealiseerd en in fase 2 verschijnen in totaal 41 sociale huurwoningen.

Dit typisch voorbeeld van stadsvernieuwing resulteert in een prachtig en duurzaam project dat toegevoegd wordt aan de Trudo portefeuille. Een gedeelte van de huidige bewoners keert terug naar de nieuwbouwwoningen. In afstemming met deze bewoners is daarom besloten het project in twee fases uit te voeren. Doordat in meerdere fases gebouwd wordt, kunnen de mensen in de buurt blijven wonen. BAM Wonen verzorgt de huurdersbegeleiding voor de nieuwe woningen.

De woningen worden gasloos gerealiseerd en voorzien van een duurzame warmtepomp. Voor wat betreft kozijnen is gekozen voor het K-Vision Trend profiel in de kleuren Ral 7012 (basalt) en 7038 (agaat). Het ontwerp komt van De Loods architecten uit Aarle-Rixtel.

OPDRACHTGEVER:
BAM Wonen

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND SCHUINE LAS

KLEUR
BASALTGRIJS 7012
AGAATGRIJS 7038

UITVOERING:
2022 / 2023

Leidsche Maan allure
Leidsche Maan Amulet