Weert 8 woningen Laarveld

8 Woningen

Laarveld

Weert

Bouwbedrijf Schroen koos voor de nieuwbouw van 8 woningen ‘Laarveld’ in Weert voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

De 8 woningen worden gebouwd in opdracht van HVG Real Estate in de Weertse nieuwbouwwijk Laarveld. Het betreft 8 twee-onder-een-kap woningen. De woningen zijn ontworpen met een zeer hoge  duurzaamheidsambitie. Naast een zeer laag energieverbruik zijn de woningen grotendeels voorzien van onderhoudsarme materialen. Door een combinatie met warm-rode baksteen ontstaat een zeer smaakvol ensemble met een eigen identiteit. Iedere woning heeft een eigen garage en mogelijkheid tot het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein. De architect van het geheel, Wauben Architects, vindt het belangrijk dat toekomstig bewoners zich prettig voelen in woning en woonomgeving. Zij plaatst hierbij bewonersgeluk voorop, en noemt dit:  ‘Form Follows Happiness’.

Voor de kunststof kozijnen, tuindeuren en hefschuifpuien is gekozen voor het K-Vision Trend en Premidoor profiel in Wit ca. RAL 9016 en Agaatgrijs ca. RAL 7038.

OPDRACHTGEVER:
BOUWBEDRIJF SCHROEN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND EN PREMIDOOR

KLEUR
AGAATGRIJS CA. RAL 7038
WIT CA. RAL 9016

UITVOERING:
2022

Leidsche Maan allure
Leidsche Maan Amulet