73 appartementen

Brahmslaan

Breda

Ouwehand Bouw Gorinchem BV koos voor de nieuwbouw van 73 appartementen ‘Brahmslaan’ te Breda voor K-Vision Trend kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Aan de Brahmslaan maken twee wooncomplexen uit de jaren ’60 plaats voor twee nieuwe appartementen met ieder 36 appartementen. Het eerste gebouw is in 2021 gesloopt en nieuw gebouwd. Het tweede complex volgt in 2022 en 2023.

Het gaat om sociale huur voor de doelgroep 55-plussers. Zorg aan huis en verpleeghuiszorg is beschikbaar van het ernaastgelegen verpleeghuis Ruitersbos. Woonzorg Nederland zet met de nieuwbouw in op langer zelfstandig wonen in een ‘mooie, veilige en beschutte omgeving’. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de belangen van de bewoners die nauw betrokken zijn bij het bouwplan. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat mensen twee keer moeten verhuizen, wordt fasegewijs gewerkt.

Voor wat betreft de kunststof kozijnen is er gekozen voor het K-Vision Trend profiel in een warme en speciale kleurstelling in Metbrush messing, wit, creme, antraciet en grijsbruin.

OPDRACHTGEVER:
OUWEHAND BOUW GORINCHEM BV

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND

TOEGEPASTE KLEUR:
METBRUSH MESSING, WIT, CREME, ANTRACIET EN GRIJSBRUIN