Kroon Etten-Leur

70 appartementen – Kroon – Etten-Leur

Aannemersbedrijf Hazenberg koos voor de nieuwbouw van 70 appartementen voor het project Kroon in Etten-Leur voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Project ‘Kroon’ betreft een samenwerking tussen Hazenberg en Woningcorporatie Alwel en is gelegen aan de Van ’t Hoffstraat in Etten-Leur. Hier verschijnen twee woongebouwen met in totaal 70 huurappartementen, gemeenschappelijke ruimten en een collectieve tuin. De naam Kroon, is ontleend aan de vorm van de daklijn. Die bestaat uit een spel van verschillende dakhoogten. Hiermee sluit het aan bij de diversiteit aan daken in de omliggende straten.

Als ontwikkelende bouwer maakt Hazenberg net als De Jong Rutten graag impact op het gebied van duurzaamheid. De appartementen zijn dan ook gasloos en voor de kozijnen is gekozen voor het hoog-isolerende K-Vision Trend systeem in de kleur beigegrijs (+/- RAL 7006) met HR++ glas.

De Jong Rutten en Hazenberg werkten in de afgelopen jaren al vaker samen bij projecten. Zoals de Juvenaatlaan in Etten-Leur, Vredeoord in Eindhoven en Bergs Licht in Bergen op Zoom. Ook op dit moment is zijn naast dit project met veel enthousiasme en plezier aan het werk bij de Wervenkade in Dordrecht.

OPDRACHTGEVER:
HAZENBERG

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND

KLEUR
BEIGEGRIJS (+/- RAL 7006)

UITVOERING:
2022 / 2023

Borgstede Barendrecht 1
Borgstede Barendrecht 2
Borgstede Barendrecht 3