PromenadePark

60 woningen – Brusselseweg -Maastricht

Bouwcombinatie Goessens koos voor de renovatie van 60 woningen voor het project Brusselseweg in Maastricht voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Dat hogere energielabels belangrijk zijn, ziet ook Woningbouwvereniging Woonpunt. Daarom voorzagen we in 2021 al appartementencomplex Op den Theulder in Hoensbroek van nieuwe kunststof kozijnen. Deze samenwerking beviel zo goed dat Woonpunt hier graag een vervolg aan gaf.

Dit keer via Bouwcombinatie Goessens uit Schinnen. In het najaar van 2022 en voorjaar van 2023 vervingen we bij 60 woningen uit de jaren ’50 aan de Brusselseweg in het centrum van Maastricht de oude houten kozijnen voor nieuwe hoog isolerende kunststof kozijnen.

De Jong Rutten verzorgt de kunststof kozijnen bij alle woningen. Hierbij is gekozen voor het K-Vision Trend profiel van Kömmerling in een witte uitvoering. In de kopgevels zijn fraaie bloemramen toegepast. Ook de schuurtjes van de hoekwoningen zijn voorzien van nieuwe kozijnen. Twee blokken die dicht op de straat liggen, zijn uitgerust met geluiddempende ventilatieroosters en geluidwerend glas. Bij dit renovatiewerk zorgde De Jong Rutten naast het plaatsen van de nieuwe kozijnen ook voor het inmeten, slopen en afvoeren van de bestaande kozijnen.

OPDRACHTGEVER:
BOUWCOMBINATIE GOESSEN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND 

KLEUR
WIT (+/- RAL 9016)

UITVOERING:
2023

Borgstede Barendrecht 1
Borgstede Barendrecht 2
Borgstede Barendrecht 3
Borgstede Barendrecht 4