Saffierflat Heerlen

36 Appartementen – Saffierflat – Heerlen

Coen Hagedoorn koos voor de transitie / renovatie van 36 appartementen voor het project ‘Saffierflat’ in Heerlen voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Wonen Limburg gaf Coen Hagedoorn opdracht voor de transitie van het sterk verouderde split-level complex aan de Sittarderweg. Het terrein is gelegen in de wijk GMS (Grasbroek, Musschemig en Schandelen), een van de oudere buurten van Heerlen. Wonen Limburg voert de transformatie uit in samenwerking met de gemeente Heerlen, provincie Limburg en stadsregio Parkstad Limburg.

Er verschijnen getransformeerde woonstudio’s met afwisselde grootte. Denk aan woningtypen met 1 of 2 slaapkamers. Hierdoor zijn ze geschikt voor een bredere doelgroep. Het gebouw wordt volledig gestript en voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuw dak. Er worden energetische maatregelen genomen zodat het gebouw klaar wordt gemaakt voor de toekomst. Hierna wordt ook de buitenkant aangepakt en krijgt de flat een nieuwe frisse uitstraling.

De Jong Rutten verzorgde voor Coen Hagedoorn hier de levering en montage van de kunststof kozijnen. Voor wat betreft de profielen is er gekozen voor K-Vision Trend in wit Renolit (+/- RAL 9016).

OPDRACHTGEVER:
COEN HAGEDOORN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND
KLEUR
WIT (+/- RAL9016)
UITVOERING:
MEDIO 2023
Saffierflat Heerlen
Saffierflat Heerlen close up