Regentes Sloterbeekstraat Venlo

28 Appartementen

De Regentes

Venlo

Bouwbedrijf Van Wijnen koos voor de nieuwbouw van 28 appartementen ‘De Regentes’ in Venlo voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Het project wordt gebouwd in opdracht van woningbouwvereniging Woonwenz. Het betreft 28 sociale huurappartementen. De bouw is in juli 2022 gestart. De appartementen komen in een gebouw met twee bouwhoogtes. Aan de Sloterbeekstraat wordt gebouwd in 3 woonlagen en op de hoek richting jonkergouwstraat verschijnen 7 bouwlagen. Samen met de verschillende kleuren baksteen, zorgt dit voor een speels ontwerp, afkomstig van Wauben Architects. 

De appartementen zijn duurzaam, gasloos en energieneutraal. Ze worden verwarmd met vloerverwarming via een warmtepompsysteem. De warmtepomp zorgt ook voor het warme water. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een WTW-unit en een zeer hoge isolatie. Op het dak van het appartementengebouw komen zonnepanelen, die voldoende stroom opwekken om de appartementen en het water te verwarmen. 

Voor de kunststof kozijnen, tuindeuren en hefschuifpuien is gekozen voor het K-Vision Trend en Premidoor profiel in antracietgrijs ca. RAL 7016 en wit ca. RAL 9016.

OPDRACHTGEVER:
VAN WIJNEN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND EN PREMIDOOR

KLEUR
ANTRACIET CA. RAL 7016
WIT CA. RAL 9016

UITVOERING:
2022 – 2023

Leidsche Maan allure
Leidsche Maan Amulet