Reigersborg fase 2

25 Woningen

Reigerborg-Zuid

Hoogkarspel

Ooms Bouw & Ontwikkeling koos voor de nieuwbouw van haar project ‘Reigerborg-Zuid’ in Hoogkarspel voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

De 25 woningen worden gebouwd in opdracht van Zeeman Vastgoed en maken onderdeel uit van een project met een aantal tweekappers en rijwoningen. De architectuur is modern en warm, voorzien van robuuste gevelelementen. De zorgvuldig gekozen kleuren en materialen maken van alle woningtypen duidelijk één stijlvolle familie. Elke woning heeft echter zijn eigen kwaliteiten en opties.

De kozijnen spelen een belangrijke rol in het architectonische ontwerp. Hoewel de woningen naast elkaar van hetzelfde type zijn, zijn ze allemaal verschillend. Enerzijds doordat de gevels op de begane grond overal hetzelfde zijn, zodat alle woningen verbondenheid tonen. Anderzijds door  te variëren met raamomlijstingen en dakkapellen. Het is dan ook niet vreemd dat er in dit project maar liefst 5 verschillende kleuren kozijnen zij toegepast. Zo heeft elke woning een unieke opbouw en geeft de wijk vanuit elk standpunt een ander beeld.

In een eerdere fase leverden wij al de kozijnen voor 27 nieuwbouwwoningen in dezelfde wijk. (https://www.dejongrutten.nl/project/27-woningen-hoogkarspel-reigersborg/).

OPDRACHTGEVER:
OOMS BOUW

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND 

KLEUR
RAL 8019 GRIJSBRUIN
RAL 7006 BEIGEGRIJS
RAL 7021 ZWARTGRIJS
RAL 7012 BASALTGRIJS
RAL 8004 KOPERBRUIN

UITVOERING:
2022

Leidsche Maan allure
Leidsche Maan Amulet