19 appartementen

WoZoCo Hoenderpark

Ottersum

Bouwmij Janssen koos voor de nieuwbouw van 19 appartmenten ‘WoZoCo Hoenderpark’ te Ottersum voor K-Vision Trend Alliance kunststof kozijnen en Premidoor kunststof hefschuifpuien van De Jong Rutten.

Het nieuwbouwplan ‘Hoenderpark’ is gelegen aan de noordkant van Ottersum aansluitend aan de eerdere uitbreidingswijk van Ottersum. Hoenderpark ademt ruimte, rust, groen en vrijheid, wat mede wordt vormgegeven door een groen centraal gelegen park en de ruime opzet van kavels en woningen. De woningen in het plan zijn allemaal grondgebonden, wat betekent dat iedere woning een eigen tuin heeft. Hiervoor verzorgt De Jong Rutten al de kozijnen. De bouw is inmiddels gestart in najaar 2021.

Het plan Hoenderpark voorziet daarnaast in een kleinschalig zorggebouw dat voor 2022 gepland staat. Dit kleinschalig zorggebouw dat in opdracht van Woningcorporatie Destion wordt gebouwd, krijgt een plek centraal in het plangebied. Het gebouw wordt maximaal drie bouwlagen hoog en bevat ongeveer 19 kleine appartementen met een gemeenschappelijke woonkamer voor zorgbehoevenden.

 

OPDRACHTGEVER:
BOUWMIJ JANSSEN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND ALLIANCE
PREMIDOOR

TOEGEPASTE KLEUR:
OMBERGRIJS (+/- RAL 7022)

REALISATIE:
VOORJAAR 2022