Emmalaan Roermond

16 Woningen en 28 Appartementen – Emmalaan – Roermond

Smeets Bouw koos voor de nieuwbouw van 16 woningen en 28 appartementen voor het project Emmalaan in Roermond voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

Op een braakliggend terrein aan de Emmalaan bouwt Smeets Bouw in opdracht van Wonen Zuid aan 2 projecten. Het terrein is gelegen  in de centraal gelegen volkswijk ‘t Roermondse Veld. Hier leven en wonen jong en oud al meer dan 100 jaar samen. Het bieden van voldoende beschikbare en betaalbare woningen blijft dan belangrijk.

In opdracht van Wonen Zuid verschijnen er in een eerste fase tien levensloopbestendige woningen en zes eensgezinswoningen. Ook wordt de samenwerking gezocht met SGL als zorgpartner om voor de  kwetsbare doelgroep in deze wijk woonruimte te bieden. Dit gebeurt met 28 zelfstandige woonzorgeenheden, een logeerappartement en een gezamenlijke woonkamer en stilteruimte.

Bij de kozijnen is er gekozen voor K-Vision Trend profielen in wit Renolit (+/_RAL 9016). De 16 woningen betreffen Nul-op-de-meter woningen. Daar waar dit gevraagd wordt, zijn daarom volgens specificaties hoog-isolerend, zonwerend en geluidwerend glas toegepast. Hiervoor wordt een DoP-verklaring afgegeven door de leverancier van het glas, waarmee de prestaties van de geplaatste producten worden gewaarborgd. Het is hierdoor extra belangrijk dat dat de monteurs exact de juiste ruit in het juiste kozijn plaatsen. Zodat de corporatie de EPV-verklaringen van de woningen kan verkrijgen.

OPDRACHTGEVER:
SMEETS BOUW

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND

KLEUR
WIT RENOLIT  (+/- RAL 9016)

UITVOERING:
2022 / 2023

Emmalaan Roermond
Emmalaan Roermond
Emmalaan Roermond