Borgstede Barendrecht

16 Appartementen

Puzzelstuk

Leiden

Hillen & Roosen Bouw koos voor de nieuwbouw van 16 appartementen Puzzelstuk in Leiden voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten. Ze bouwt het project voor Woningbouwvereniging de Sleutels die samenwerkt met Stichting Puzzelstuk en de Gemeente Leiden voor de realisatie van dit project aan de Mary Zeldenrustweg in Leiden.

Woonzorgcomplex Puzzelstuk is een uniek nieuw project waar zelfstandige woongelegenheid wordt geboden aan een speciale groep jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 32 jaar. De bewoners hebben allemaal een verstandelijke beperking, in combinatie met een andere beperking zoals autisme of Down. Het betreft een ouderinitiatief opgericht vanuit de gedachte hun kinderen goed terecht te laten komen. Hoewel de bewoners nog allemaal vrij jong zijn, is het hele gebouw levensloopbestendig, vanuit de bedoeling ze met z’n zestienen hier samen oud te laten worden. De appartementen zijn in februari 2023 kaal opgeleverd. Zo kan iedere bewoner een eigen invulling aan zijn woning geven. Inmiddels zijn alle bewoners ingetrokken en is het Puzzelstuk officieel geopend.

De Jong Rutten verzorgde in opdracht van Hillen & Roosen bouw de kunststof kozijnen. Er is gekozen voor K-Vision Cube kozijnen met een met rechte houtlook verbinding. De kozijnen zijn uitgevoerd in renolitfolie in de kleuren antraciet (ca. RAL7016), oranjebruin (ca RAL 8023) en wijnrood (ca RAL3005). 

OPDRACHTGEVER:
HILLEN & ROOSEN BOUW

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION CUBE ALLIANCE

KLEUR
ANTRACIET RAL7016
ORANJEBRUIN RAL8023
WIJNROOD RAL3005

UITVOERING:
2022 / 2023

Borgstede Barendrecht 1
Borgstede Barendrecht 2
Borgstede Barendrecht 3