Renovatie Beverwaard Rotterdam

139 woningen – Beverwaard – Rotterdam

Coen Hagendoorn koos bij de renovatie van 139 woningen in Beverwaard voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

De 139 woningen in Rotterdam worden verhuurd door Woningbouwvereniging Woonbron. Zij gaat met deze grootscheepse renovatie de woningen energiezuiniger maken. De renovatie vindt gefaseerd plaats vanuit bewoonde staat. Voor De Jong Rutten is dit een manier van werken waar we veel ervaring mee hebben. Hierbij ligt veel nadruk op een soepel proces voor de bewoners van Beverwaard.

Het tempo zit op het vervangen van de kozijnen van één woning per dag. In de praktijk vertaalt zich dit naar het vervangen van de achtergevel van 2 woningen gelijktijdig op dag één. Op de tweede dag zijn de voorgevels aan de beurt. Hiermee behouden we enigszins het wooncomfort gedurende de twee dagen.

In het najaar van 2022 en voorjaar van 2023 komen alle woningen in de straten Twicklererf, Radboudplein, Sandenburglaan, Maurickerf, Genhoeserf, Rijnouwesingel en Oude Watering aan bod.

Voor de kunststof kozijnen is gekozen voor het K-Vision Trend profiel in wit. De draaiende delen worden uitgevoerd in houtnerf met de kleur betongrijs (+/-RAL 7023).

OPDRACHTGEVER:
COEN HAGENDOORN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND

KLEUR
WIT
BETONGRIJS +/- RAL 7023

UITVOERING:
NAJAAR 2022 
EN VOORJAAR 2023