Renovatie Beverwaard Rotterdam

139 woningen

Beverwaard

Rotterdam

Coen Hagendoorn koos voor de renovatie van 139 woningen in Beverwaard voor K-vision kunststof kozijnen van De Jong Rutten.

De 139 woningen worden verhuurd door Woningbouwvereniging Woonbron. Zij gaat met deze grootscheepse renovatie de woningen energiezuiniger maken. De renovatie vindt gefaseerd plaats vanuit bewoonde staat. Voor De Jong Rutten een manier van werken waar ze vanuit het verleden ruimschoots ervaring mee heeft. En waarbij veel oog is voor een vlot proces voor de bewoners.

Het tempo zit op het vervangen van de kozijnen van één woning per dag. In de praktijk vertaalt zich dit naar het vervangen van de achtergevel van twee woningen gelijktijdig op dag één. Waarna op de tweede dag de voorgevels aan de beurt zijn. Hiermee behouden we enigszins het wooncomfort gedurende de twee dagen.

In het najaar van 2022 en voorjaar van 2023 komen alle woningen in de straten Twicklererf, Radboudplein, Sandenburglaan, Maurickerf, Genhoeserf, Rijnouwesingel en Oude Watering aan bod.

Voor de kunststof kozijnen is gekozen voor het K-Vision Trend profiel in wit. De draaiende delen worden uitgevoerd in houtnerf met de kleur betongrijs (+/-RAL 7023).

OPDRACHTGEVER:
COEN HAGENDOORN

TOEGEPASTE PROFIELSOORT:
K-VISION TREND

KLEUR
WIT
BETONGRIJS +/- RAL 7023

UITVOERING:
NAJAAR 2022 
EN VOORJAAR 2023