Werkwijze

De Jong Rutten zorgt binnen het bouwteam voor een optimale inpassing van de kozijnen in het bouwtraject. Zo bewaakt zij de kwaliteit van het eindresultaat en helpt ze bij optimalisatie van het bouwtraject. Zij neemt de opdrachtgever veel werk uit handen. Ondersteuning bij bewonersbijeenkomsten, individueel bewonerscontact, engineering, inmeten, productie, montage en nazorg voert zij in eigen beheer uit.

 

Productie en partners

De kunststof kozijnen worden in eigen beheer met hulp van het leanprincipe geproduceerd. Wanneer de gegevens zijn vrijgegeven voor productie, produceert zij geheel geautomatiseerd de stuks en varianten voor uw order. Door lean manufacturing vindt bovendien continue optimalisatie plaats.

Voor wat betreft aluminium kozijnen en houten kozijnen, heeft De Jong Rutten de productie recentelijk afgestoten. Zij is een samenwerkingsconvenant aangegaan met een aluminium en houten kozijnen leverancier. Beide specialisten in hun vak die zorgen voor waarborging van optimale kwaliteit van het eindresultaat. Als opdrachtgever profiteert u niettemin van één leverancier voor alle gevelelementen.

 

Toelevering en montage

De expeditie van De Jong Rutten zorgt voor tijdige toelevering van de kozijnen in het bouwproces. De gekwalificeerde monteurs van De Jong Rutten of specialistische montagebedrijven monteren de kozijnen in het project. De projectleider van De Jong Rutten bezoekt wekelijks de bouwplaats en stemt af met de montageteams en de opdrachtgever. De Jong Rutten selecteert monteurs op vakkundigheid en creativiteit. Zij propageert bovendien vriendelijkheid en respect richting bewoners. De monteurs werken uiteraard volgens de VCA-eisen.

 

Service & Onderhoud

De Jong Rutten verzorgt kozijnonderhoud in opdracht van woningbouwverenigingen, scholen, zorginstanties en Vve’s. Goed onderhoud van kozijnen verlengt de levensduur en verhoogt verbruikscomfort en isolatie. Het voorkomt vroegtijdige slijtage, defecten en ongemak. De Jong Rutten verricht preventief onderhoud en voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij niet functionerende producten, inbraak- en brandschades of lekkages. Naar wens stelt zij voor u de staat van de kozijnen vast ten behoeve van een meerjarige onderhoudsplanning.