Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we in gesprek met Thijs van Betteray. Hij is projectleider bij De Jong Rutten. Een paar jaar geleden was hij toe aan een nieuwe uitdaging en zocht die bewust dichter bij huis. Zo kwam hij bij ons als projectleider. Hier zorgt hij voor een soepel verloop van projecten en de voorbereiding van A tot Z. Thijs vertelt:

Thijs over zijn werkdagen:

“Ik start met het opzetten van het tekenwerk, het engineeren van de projecten en controleer email en facturen. Ook onderhoud ik contacten met (onder)aannemers en montagebedrijven, verzorg de inkoop van materialen en overleg met onze kunststof kozijnen productie. Ik zorg ervoor dat het juiste kozijn, met de juiste specificaties op tijd naar de juiste bouw komt.”

“Mijn werk is een chaos.”

Lacht hij, als ik hem vraag wat er zo leuk aan is. “Kozijnen lijken simpele vierkante raampjes, maar er zit veel meer achter. Ik ben met al die elementen en veel projecten tegelijk bezig.”
Wat Thijs trots maakt: “De afrondingsfase van een nieuw gebouw, waaraan we allemaal samen ons steentje hebben bijgedragen.”

Leukste moment bij Hanssen Group?

“Het feest bij het 40-jarig jubileum was top… en de vlaai bij verjaardagen natuurlijk. Zonder gekheid, de sfeer voelt goed en ik heb het ontzettend naar mijn zin hier in het familiebedrijf.”

Ook werken bij De Jong Rutten?

Je vindt alle actuele vacatures op onze werken bij De Jong Rutten pagina.

Vragen?

Heeft u vragen over onze kunststof kozijnen? Of wilt u weten wat De Jong Rutten voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten kan betekenen? Neem contact op met Theo Hanssen of Marcel Van Montfort via 077-326 99 99.

Volg ons

Mis niets en blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.