Projectontwikkelaar en bouwer Fraanje uit ’s Heer Arendskerke herontwikkelt het terrein van Hof den Berg te Goes. Het blad Industriebouw schrijft in haar juni-editie van 2021 een artikel over het project waar De Jong Rutten de kunststof kozijnen voor de laatste fase verzorgt.

“Het project ligt midden in de stad Goes, waardoor er weinig manoeuvreerruimte en bouwruimte is. De zesde en laatste fase betreft de ontwikkeling van twaalf woningen dicht bij een eeuwenoude kastanjeboom op het terrein. Het betreft zes boven- en onderwoningen en zes eengezins-woningen op het binnenterrein, bestemd voor jongeren en kleine huishoudens. De betaalbaarheid van de woningen, die dicht bij het centrum en de haven liggen, maakt ze zeer gewild. Een eigen parkeerplaats en berging op het binnenterrein en combinatie met zorgvoorzieningen maken het nog unieker.”

Minimale footprint

De Jong Rutten uit Panningen levert en monteert voor Hof den Berg de kunststof ramen en deuren in K-vision Trend met renolitfolie voor een fraaie houtnerfuitstraling. “Men vraagt ons vroegtijdig aan tafel, zodat onze expertise en ervaring optimaal benut worden”, aldus Marcel van Montfort. “Uniek in Nederland is ons CO2-neutrale productieproces: onze bijdrage aan de CO2-reduceringsopgave in de bouw. Voor het gesloten systeem van inzameling van kunststof afval, reststukken en end-of-life kozijnen, ontvingen wij het Kiwa-covenant Circulair Ondernemen.”

Kwaliteit en innovatie

“Om te voldoen aan de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) moet de hele keten geborgd zijn. Daarom bieden wij naast KOMO-attestering van producten, ook gecertificeerde montage en beproefde bevestigingsmaterialen. Ons machinepark is verder verregaand geautomatiseerd en gedigitaliseerd voor tijdwinst en foutreductie. Vooruitstrevende BIM-optimalisatie realiseren we met eigen programmeurs voor maatwerk en afstemming binnen interne processen.

Lees het volledige artikel over Hof den Berg hier.

Vragen?

Heeft u vragen over onze kunststof kozijnen? Of wilt u weten wat De Jong Rutten voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten kan betekenen? Neem contact op met Theo Hanssen of Marcel Van Montfort via 077-326 99 99.

Volg ons

Mis niets en blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.